Min kost – en livsstil ingen diet nu ink. färdiga rätter från Hälsomålet

Lär dig mer om hälsosam kost. Med ökad kunskap är det lättare att göra bra och mer hälsosamma val. du kan välja att gå i grupp där vi peppar varandra eller enskild coachning eller varför inte ta med din partner och inled en god hälsa tillsammans .

Vinster med en mer hälsosammare livsstil:
·         Mer ork
·         Bättre sömn
·         Ger viktnedgång
·         Minskar sötsuget
·         Sänker blodfetterna
·         Ger lägre blodtryck
·         Ett ökad välmående

 Vår filosofi när det gäller viktminskning går ut på att inte svälta. Däremot rekommenderar vi att äta regelbundet utan att utesluta några livsmedel. Vi prioriterar mat med högt näringsinnehåll och utan några tillsatser. Vikten av att röra på sig är givetvis av betydelse men kostens uppbyggnad har visat sig vara mest betydelsefull vid viktnedgång, men kombinationen skall inte underskattas. Vid regelbunden aktivitet (pulshöjande) blir kroppen och hjärnan mer benägen att vilja välja bort mat som är blodsockerhöjande och i stället välja mat som är mer mättande. Blodsockret stabiliseras vid träning och i kombination med mat som kickar igång förbränningen har man lagt grunden för en hälsosam viktreducering. Vi har med hjälp av dagens vetenskap om nutrition och beprövad erfarenhet utarbetat en metod som innehåller kost program och träning under 8 veckor.

  I kursen får du en ökad förståelse för kosten och dess innehåll. Vilken typ av mat som ökar förbränningen och ger en god mättnad och hur du utan större kunskaper i köket kan göre lättlagade måltider


Minkost i praktiken
Helt konkret innebär det att man äter välbalanserade måltider 4 gånger om dagen.
Måltiderna är baserade på rena råvaror,  så som kött, fisk, fågel, ägg, naturliga mejeriprodukter, grönsaker, frukt, bär, rotfrukter, ris, quinoa, baljväxter, nötter, frön, olja, avokado, kryddor, örter utan tillsatser eller onödiga ingredienser
Nyckeln är att äta regelbundet som i sin tur ger  de bästa förutsättningarna för att slippa det förrädiska kvällssuget och hålla ork, energi, prestation och humör på topp under dagen.

Anmälan är bindande, kursavgiften betalas in innan kursstart, begränsade antal platser 

Minkost grupp 2500 kr 4 personer ink. 16 luncher från Hälsomålet

Enskild  konsultation Pris för 3 träffar: 2900 kr (ej grupp) 16 luncher från Hälsomålet.